București 0723.60.18.71   |   Corbeanca 0727.88.77.38

Despre noi: SemenDent Clinică Dentară

Soș. Colentina, nr. 37, București & Șos. Unirii nr.236, Corbeanca

Cabinetul nostru abordeaza toate specialitatile stomatologice, oferind un tratament complet si complex prin interconectarea acestora. Va oferim o gama larga si variata de tehnici folosind materiale dentare excelente si aparatura moderna care sa va satisfaca orice nevoie sau dorinta.

Fie ca aveti o problema urgenta, sau doriti doar sa cereti un sfat specialistului, programati-va la o consultatie. In functie de necesitatile clinice sau emotionale proprii, medicii nostri va vor examina cu multa rabdare si va vor acorda suportul moral si medical asteptat.

O simpla consultatie va poate salva viata, in conditiile in care cancerul oral (de limba, de buza sau a mucoasei obrazului) este cel mai adesea depistat de catre medicul stomatolog.

Echipa de Doctori Stomatologi a cabinetului nostru

Cunoaște doctorii noștri specialiști in medicina dentară, implantologie și pedodontie
dr-semen-ana

Dr. Semen Ana

Medic specialist medicina dentara
dr-semen-bogdan

Dr. Semen Bogdan

Medic dentist, Competent implantologie
user-avatar

Dr. Semen Andreea

Medic Pedodont

Ce Spun Pacienții Despre Noi

Am cunoscut o echipa deosebita, de oameni pasionati de ceea ce fac, atenti si meticulosi, dedicati profesiei si mai ales pacientului. Au fost intalniri pe care le numeam la un moment dat "anesteziile de la ora 18

ANA MARIA IONESCU Pacient Implantologie

A fost o provocare pentru mine si cred eu ca si pentru dl. doctor, iar cel mai important lucru a fost ca am invatat sa zambesc, am invatat sa rad in hohote si sa nu mai afisez acel "zambet in coltul gurii" de pana atunci.

CORNEL DINCOVICI Pacient Estetică Dentară